feedback

Wilt u feedback geven aan de hand van een uitslag? stuurt u dan een e-mail naar [email protected] en uw reactie zal op deze pagina worden geplaatst. 

Alleen beschaafde reacties zullen online worden geplaatst.


Oliebollenkraam                           Hollands spoor  Den Haag Stationsplein

Wij zijn trots op de 4-de plek van zuid Holland. Van de â€Ļ. Geteste  kramen toch maar mooi op plek 4. 
Bedankt namens Brigitte en stephan. Oliebollenkraam             Heerhugowaard Intratuin 

𝘕đ˜Ļđ˜ĩ đ˜ĸ𝘭𝘴 𝘷𝘰đ˜ŗđ˜Ē𝘨 đ˜Ģđ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗ 𝘩đ˜Ļđ˜Ŗđ˜Ŗđ˜Ļđ˜¯ 𝘸đ˜Ēđ˜Ģ đ˜Ģđ˜ļ𝘭𝘭đ˜Ēđ˜Ļ 𝘱đ˜ŗđ˜Ēđ˜Ģ𝘴 đ˜Ĩđ˜Ēđ˜ĩ đ˜Ģđ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗ 𝘸đ˜Ļđ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗ𝘰𝘮 𝘷𝘰𝘭 đ˜ĩđ˜ŗ𝘰đ˜ĩ𝘴 𝘮𝘰𝘨đ˜Ļđ˜¯ đ˜°đ˜¯đ˜ĩ𝘷đ˜ĸđ˜¯đ˜¨đ˜Ļđ˜¯! 𝘏đ˜Ļđ˜ĩ đ˜Ē𝘴 đ˜Ļđ˜Ļđ˜¯ đ˜Ļđ˜Ļđ˜ŗ 𝘰𝘮 đ˜¯đ˜ĸ đ˜ĸ𝘭 đ˜°đ˜¯đ˜´ 𝘩đ˜ĸđ˜ŗđ˜Ĩđ˜Ļ 𝘸đ˜Ļđ˜ŗđ˜Ŧ 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗ 𝘩đ˜Ļđ˜ĩ đ˜ĩ𝘸đ˜Ļđ˜Ļđ˜Ĩđ˜Ļ đ˜Ģđ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗ 𝘰𝘱 đ˜ŗđ˜Ēđ˜Ģ đ˜Ĩđ˜Ļ đ˜ĩđ˜Ēđ˜ĩđ˜Ļ𝘭 "𝘉đ˜Ļ𝘴đ˜ĩđ˜Ļ 𝘷đ˜ĸđ˜¯ 𝘕𝘰𝘰đ˜ŗđ˜Ĩ-𝘏𝘰𝘭𝘭đ˜ĸđ˜¯đ˜Ĩ" đ˜ĩđ˜Ļ 𝘮𝘰𝘨đ˜Ļđ˜¯ 𝘨đ˜Ļđ˜Ŗđ˜ŗđ˜ļđ˜Ēđ˜Ŧđ˜Ļđ˜¯!
Barry GrootOliebollenkraam van Huet                   Sas van Gent Westkade 

Via deze weg wil ik laten weten, dat wij blij zijn dat Jan Huet zijn oliebollen kraam te Sas van Gent nummer 1 van Zeeland is geworden dit jaar en volgens mij deed hij nog niet eerder mee,
In onze beleving had hij altijd al jaren de lekkerste oliebollen uit de streek en nu krijgt die eindelijk zijn lof, die hij altijd verdiende,.. in prijs en kwaliteit is die voor ons de nummer 1 van Nederland.
 
Sinds 5 jaar, doen we elk jaar in December onze klanten bezoeken, waarbij wij altijd onze oliebollen [Huet] meenemen,
deze zijn ondertussen zo geliefd bij onze opdrachtgevers/verladers, dat wij eind November al de vragen krijgen, wanneer komen jullie weer?
 
Hoe mooier kan je het hebben als bedrijf als dit al ÊÊn van je beste reclames hebt om acquisitie mee te doen, want je staat dan al 1-0 voor â˜ēOliebollenkraam Visscher                     Zwolle De Dobbe 

Ik ben zeer vereerd met het uitslag van de oliebollentest. We werken hard om ons recept steeds weer te verbeten. Dit wordt beloond met een mooie 9,5! Hoe trots kan je zijn? Dit had ik niet kunnen bereiken zonder ons hechte team. 

Met vriendelijke groet,

Gerrit Visscher