feedback

Wilt u feedback geven aan de hand van een uitslag? stuurt u dan een e-mail naar info@oliebollentestonline.nl en uw reactie zal op deze pagina worden geplaatst. 

Alleen beschaafde reacties zullen online worden geplaatst.

Wij zijn super trots dat we bekroond met goud en de beste van Noord Holland zijn.

Barry Groot
Oliebollenkraam Intratuin Heerhugowaard Blij verrast en compleet overdonderd was ik toen ik vanmiddag de envelop open trok die de PostNL bezorger mij aan de kraam kwam brengen. In één woord geweldig. Een mooier compliment bestaat er voor mij bijna niet. Wij geven onszelf niet op voor testen want wij vinden de mening van onze vaste klantenkring bovenaan staat. Als je product dan zonder dat je er van af weet toch getest wordt en je krijgt die envelop met zo’n cijfer en ook nog eens de eerste plaats, dan kan je niets anders dan blij zijn met het behaalde resultaat! Ik ben heel nieuwsgierig aan wie ik dit te danken heb dat ik ben aangemeld voor de test. Geweldig blij mee. 

Tom Bartels
Gebakkraam Energieweg Emmeloord 

Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie mooie oorkonde en eerste plaats. Wij zijn blij dat “ hart en ziel” erin leggen beloond wordt. 

Marina Haverman Spelbrink en haar team.
Oliebollenkraam Nobellaan Assen

Het harde werken wordt beloond. Wij zijn vele jaren bezig met ons recept te verbeteren. Wij zijn super blij met het hoge resultaat. 

Johan van Reken
Gebakkraam Elderveld Arnhem

Na flink in spanning te hebben gezeten was de blijdschap groot toen wij onze oorkonde ontvingen. We zijn ook dit jaar heel gelukkig met het behaalde resultaat.

Nico Sterrenberg
Oliebollenkraam Koemarkt Schiedam

Wij zijn blij verrast met onze eerste plaats. Het is een erkenning op ons werk en liefde voor ons vak. Dolblij waren wij van de week na het openen van de oorkonde. Doordat wij ons niet hebben opgegeven en met dit cijfer uit de bus zijn gekomen, danken wij onze vaste klanten met een warm hart, want hun mening is voor ons het belangrijkst. 

Stefan Hoefnagels 
Oliebollenkraam Stadhuisplein Terneuzen