Oliebollenkraam Nieuwestad lange pijp Leeuwarden

Mag ik jullie bedanken voor de oorkonde voor het behalen van de eerste plaats voor de provincie Friesland met mijn oliebollenkraam op de Niewestad/lange pijp. We zullen ons uiterste best doen om deze plaats te behouden en wellicht het cijfer omhoog te krikken naar ooit een 10!!

Jeffrey Haaima


Gebakkraam van Reken Elderveld Arnhem


Voor de 3de keer winnaar van Gelderland met een 9,5. We zijn erg trots op dit resultaat. Volgend jaar gaan we voor de 10!!

Johan en Esther van Reken 

Gebakkraam Nico Sterrenberg Koemarkt Schiedam

Na 17x te zijn bekroond met goud door het Nederlands Bakkerij Centrum en hoge noteringen in diverse tests is deze uitslag voor ons de kers op de taart. Wij waren ontzettend blij toen we vernamen dat we dit jaar de enige waren met een 10 en zodoende verkozen zijn tot beste van heel Nederland. 


Nico Sterrenberg 

Oliebollenkraam van den Houten Almeer Plant Almere

Wat een verrassing vandaag!!! Bedankt voor weer de nummer 1 plek. Het bolletje was wat minder dan vorig jaar, maar gelukkig nog steeds de eerste plek. Moet ik volgend jaar weer extra mijn best doen. Fijne feestdagen voor jullie en een goed gelukkig maar vooral gezond 2022!!


Karin van den Houten


Oliebollenkraam Nobellaan Assen

Hartelijk dank voor jullie mooie nominatie! Jullie oorkonde word zeer gewaardeerd!


Fam. Spelbrink Assen


Gijs & Mien Singelstraat Goes

Hartelijk dank voor de beoordeling met de bijbehorende 1ste plaats in Zeeland! Uiteraard zijn wij hier vereerd mee dat naast onze Gouden Bekroningen van Foodbase ook liefhebbers van jullie oliebollentest onze oliebol hoog waarderen. 


Gijs & Germina


Bakkerij Vonk Bunnik

Dank voor het testen en we zijn natuurlijk heel blij met het eindresultaat!


Bakkerij Vonk B.V.